Over whiteboards ophangen

Tijd voor een kort blogje. Enkele weken geleden hadden we een typisch studentenmoment bij Lendahand. Zo'n moment waarbij er een ridicuul voorstel word gedaan, waar net iets te pijnlijk lang nog over doorgesproken word. "Huh huh huh, weet je wat lachen zou zijn, als we 8 whiteboards zouden kopen en daar een hele muur mee vol behangen", zei een collega "Oh, jah, en dan doen we DIE muur ook, ghe ghe ghe", een andere collega

Tijd voor een kort blogje. Enkele weken geleden hadden we een typisch studentenmoment bij Lendahand. Zo'n moment waarbij er een ridicuul voorstel word gedaan, waar net iets te pijnlijk lang nog over doorgesproken word.
"Huh huh huh, weet je wat lachen zou zijn, als we 8 whiteboards zouden kopen en daar een hele muur mee vol behangen", zei een collega
"Oh, jah, en dan doen we DIE muur ook, ghe ghe ghe", een andere collega

En waar bij de meeste studentenhuizen zo'n moment snel overwaaid en voortgezet word in het drinken van bier op een oude bank buiten op het dak was hier, blijkbaar, daadwerkelijk budget voor. Zo wilde het dus dat ik enkele weken later voor de "kantoor express office land cubicle centre bedrijfsartikelen" stond om daar voor 8 whiteboards ophangsystemen te halen. Die ze niet bleken te hebben. Kijk, daar kan ik me zo chagarijnig over maken.
"Goedemiddag, welkom bij bouw station materialen en gereedschappen bv."
"Heeft u ook cement?"
"Nee"
Of
"Flora fleurige bloemenboetiek kadoshop en bouquetmakers, wat kan ik voor u doen?"
"Ik wil graag een bos bloemen bestellen voor mijn vrouw"
"Wij leveren geen bossen bloemen".
En dat is waarom ik mijn trouwdag gemist heb. Heus.

Goed. Die frustratie heb ik uit mijn systeem. Een week later waren de ophang haakjes besteld en hebben we, inderdaad, een muur volgehangen met whiteboards. Wie op enig moment bij Lendahand het kantoor binnenkomt moet even onthouden om een complimentje te maken over hoe die dingen hangen, ik ben daar trots op.


Terug naar Dagboek van een Nar

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.