Nieuwe Journalistieke Formule

Er word wel eens gezegd dat de relevantie van een nieuwsitem lineair oploopt met Doden/Afstand2. Maar dat verklaard niet waarom de aanvallen op de twin-towers wel de media haalden maar de terreurdaden van Koni niet. En duizenden doden door Boko Haram enkel met tegenzin. Na omvangrijk onderzoek doe ik een aanvulling op deze "journalistieke formule". Voor deze formule zijn exact 2 datapunten gebruikt waarop statistiek is toegepast. Dus we weten zeker dat het klopt.


Terug naar Grafisch Gepauper

Dinand Mentink

  • May 18, 2018 22:04:31

Je reaktie an sig impliceerdt dat mijn artiekelen bij voorbaad al enige geloovwaardighijd hadden. Leikt me inkorrect.

Joeri

  • May 18, 2018 22:04:31

Je bent vergeten dat de geloofwaardigheid van elk artikel afneemt met het aantal spelfouten wat erin staat: Er word (?) nooit iets gezegd, maar er wordt wel eens wat gezegd. Dat is verklaard door het goed spellen van het verklaart.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.