Feest!

Aankomende vrijdag, 12 september, ben ik alweer jarig. Hoe oud word je dan Dinand? DAT IS EEN GEVOELIGE VRAAG. *draait zich met een chagarijnig gezicht om*. Nee, huilie huilie, ik word 25 jaar. Daarnaast blijken Daphne en ik te gaan trouwen. Aaaah! Paniek! Al met al genoeg reden om een feestje te geven. Waarvoor ik vrienden van Daphne en mij uit Enschede van harte uitnodig. Vrijdagavond 12 september. Vanaf 2030 Huize Benjamin (bruggenmorsweg 101)

Aankomende vrijdag, 12 september, ben ik alweer jarig. Hoe oud word je dan Dinand? DAT IS EEN GEVOELIGE VRAAG. *draait zich met een chagarijnig gezicht om*. Nee, huilie huilie, ik word 25 jaar. Daarnaast blijken Daphne en ik te gaan trouwen. Aaaah! Paniek!

Al met al genoeg reden om een feestje te geven. Waarvoor ik vrienden van Daphne en mij uit Enschede van harte uitnodig.

Vrijdagavond 12 september.
Vanaf 2030
Huize Benjamin (bruggenmorsweg 101)

Ik vind het vooral gezellig als er een grote groep vrienden uit Enschede langskomt om dit feestje mee te vieren. Doe niet te moeilijk met kado's. Maar, voor hen die wel graag aan dit kado-geef-fenomeen meedoen ben ik zo vriendelijk om het altijd-gewaardeerde lijstje hieronder te plaatsen. Gesorteerd van leuke kleinigheidjes tot arrogant dure objecten.

CD's
Ik houd niet van pop/hiphop/nederlands/klassiek of dingen die erg braaf christelijk zijn. Mocht je een muzikaal interessante cd vinden die niet tot één van die categorieën behoort, verras me. Verder:
Runrig (heb al: in search of angels)
Gaelic Storm (heb al: bring yer wellies)
Flatfoot 56
    
Boeken
Adrian Plass, sacred diary deel 3 (65 3/4 of iets anders in de 60)
Tom Wright Simply Good News
Tom Wright The New Testament for everyone
Robert Jordan (Wheel of Time series)
Robin Hobb (Liveship Traders Trilogie, Tawny Man Trilogie, Rain Wilds trilogie)

Al gelezen maar voor de verzameling op de plank:
Christoffer Paolini - Inheritance (boek 4), Hardcover.
Trudi Canavan: Age of the five (boek 2 en 3)

Burger-stuff
Tosti-ijzer. Een goede. Zo'n grill, zonder van die schuine strepen door het midden. Groot.
Stofzuiger

Rare fratsen
Roast grind brew coffee machine http://www.kickstarter.com/projects/jimguldi/worlds-first-roast-grind-br...
Goed statief voor camera
Hero GoPro 3


Terug naar Meuk

Joanne Hoeksema

  • May 18, 2018 22:04:32

Hoi Dinand, Gefeliciteerd met je vijfentwintigste verjaardag. Ook van Piet. Overigens een pracht leeftijd!

Groet Joanne

Joeri

  • May 18, 2018 22:04:32

hè, shit.. nu moet ik verhuizen :). "Ik lees je blog altijd met plezier hoor", zei deze boeddhist.

Dinand Mentink

  • May 18, 2018 22:04:32

Zo populair is mijn blog niet. Maar ik zal even een noot toevoegen voor de hardnekkige bezoeker.

Joeri

  • May 18, 2018 22:04:32

Je weet wel dat je het hele internet nu hebt uitgenodigd, toch? :)

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Liftiago: de foto's

Daphne en ik hebben een pelgrimage gemaakt, naar Santiago de Compestella. Liftend. De laatste 120km liepen we en verbleven we in herbergen, voor het compestellaat (een certificaatje van de katholieke kerk). Bij deze de foto's van dit avontuur. Een verslag volgt nog. Ze staan min of meer op volgorde. De laatste 6 foto's zijn panorama foto's, erg groot (meestal breed) en een 2tal HDR foto's. Sommige daarvan zijn leuk als wallpaper, wie wil kan ik deze foto's in belachelijk groot formaat opsturen.