Liftiago: de foto's

Daphne en ik hebben een pelgrimage gemaakt, naar Santiago de Compestella. Liftend. De laatste 120km liepen we en verbleven we in herbergen, voor het compestellaat (een certificaatje van de katholieke kerk). Bij deze de foto's van dit avontuur. Een verslag volgt nog. Ze staan min of meer op volgorde. De laatste 6 foto's zijn panorama foto's, erg groot (meestal breed) en een 2tal HDR foto's. Sommige daarvan zijn leuk als wallpaper, wie wil kan ik deze foto's in belachelijk groot formaat opsturen.


Terug naar Meuk

Dinand Mentink

  • May 18, 2018 22:04:31

Bonjour Saban,

Merci pour le invitation a vous maison. Il était magnifique.

Salutations de moi et Daphné

saban

  • May 18, 2018 22:04:32

Bonjour, je suis Saban le monsieur qui vous a accueilli dans sa maison a Carcassonne. Je suis ravi de voir que la suite de votre voyage c'est bien passé. Je suis heureux de vous avoir aidé et de voir ma tete en photo avec ma petite blonde lol

Avec tout mon respect, cordialement

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Foto's van landelijk Holten

Afgelopen weekend statief meegenomen naar jeugdweekend. Toch weer paar boerderijtjes geschoten. Vind zelf met name de lucht mooier geworden dan vorige HDR foto's. Hoewel een beter statief een dingetje blijft. Ben benieuwd naar reacties.