Het best voorbereide huwelijksaanzoek ooit

Wow. Wat een idee. Je wilt eigenlijk nog helemaal niet trouwen, maar je merkt dat je vriendin van die hints blijft geven. En mensen om je heen beginnen af en toe te vragen: "Goh, zou je haar niet eens een keer vragen". Aan alle kanten wordt er aan je geschud om nu eens te gaan proposen, maar eigenlijk wil je nog niet. Niet iets dat ik herken verder hoor. Echt niet. Heus niet.

En wat heeft onderstaande dude daarop weten te vinden? Precies! Je gaat dat huwelijksaanzoek gewoon duizend goed voorbereiden. Af en toe drop je daarvan wat hints bij vrienden, dat komt via het roddelcircuit wel bij je chick uit. Niemand die je meer lastig valt! Bonuspunten in dit geval om het voorbereiden van het huwelijksaanzoek te combineren met een stevige wereldreis. Kan me zo voorstellen dat hij in alle hoeken en gaten van de wereld is geweest, de mooiste plaatsen heeft bekeken en daar ook meteen flink heeft lopen chansen met de lokale chicks. Terecht.

Kortom. En ik spreek hier nu de volgende personen aan: Ouders, tantes, Jorrit, volledige OT bestuur, het vorige OT bestuur, Alex, Wendy, Laurens, en de straatkrantverkoper bij de AH.

Nee, ik ben niet lui. Nee, ik ben geen schijtluis. Ik ben gewoon het best voorbereide huwelijksaanzoek ooit aan het uitwerken.

In totaal ongerelateerd nieuws: ik ben de komende 10 weekenden weg. Alex en Laurens, zullen we de cocktails in 2 dozijn europese steden gaan uitproberen?


Terug naar Dagboek van een Nar