Ik ga de Enschede Marathon meelopen

  Als jij denkt dat ik beroerd ben als hardloper, dan heb je nog niet gezien hoe onhandig ik ben als Athletes in Action teamleider. Aankomende zomer ga ik weer meedoen met dit ontzetten gave sportproject waarmee we als kerk in de wijk actief willen zijn.

 

Als jij denkt dat ik beroerd ben als hardloper, dan heb je nog niet gezien hoe onhandig ik ben als Athletes in Action teamleider.

Aankomende zomer ga ik weer meedoen met dit ontzetten gave sportproject waarmee we als kerk in de wijk actief willen zijn.

Nu. Daar word ik niet voor betaald, daar betaal ik voor. En om dat geld op te halen ga ik aankomende zondag meelopen met de Enschede Marathon. 10 km ga ik lopen. En daarvoor laat ik me sponsoren.

Wil je wel eens zien hoe gaar ik ben als ik dat eind gelopen heb? Dat kan, doe dan het volgende.

  1. Stuur mij een bericht met welk bedrag je me wilt sponsoren. Als je mijn mail niet hebt via de contactpagina.
  2. Plaats in een comment een vraag die ik meteen bij de finish moet beantwoorden.
  3. Deel dit bericht op facebook of twitter.

De 3 leukste of genantste vragen beantwoord ik meteen nadat ik gefinished ben. Humor, kan je mij zien struikelen over mijn woorden nadat ik halfgaar een stuk gerend heb.


Terug naar Meuk

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Brief KIVA

Onderstaande brief is, vergezeld van een gift-card twv $750,--, aangeboden aan Navigators studentenvereniging Enschede. Dit is gebeurd op 13 november 2013 tijdens de constitutieborrel van bestuur Euving. Voor meer informatie over Kiva zie kiva.org. Enschede, 13 november 2013 Waarde leden der Navigators studentenvereniging Enschede, Waarde bestuur der Navigators studentenvereniging Enschede,