Verjaardagsfeest

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen. En wat betekent dat? Dat betekent dat ik het traditiegetrouw meteen een feestje geef voor mijn verjaardag. Dat is een dingetje. Aankomende 12 September ben ik jarig en iedereen die zich uitgenodigt voelt mag vanaf een uur of 8 langs komen voor taart, toast en (budget) whisky. Als je komt laat het dan even weten (via mail) in verband met de inkopen. Voor mensen die van buiten Enschede komen en die willen blijven slapen of eten: laat het even horen en dan kan dat geregeld worden.

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen. En wat betekent dat? Dat betekent dat ik het traditiegetrouw meteen een feestje geef voor mijn verjaardag. Dat is een dingetje.

Aankomende 12 September ben ik jarig en iedereen die zich uitgenodigt voelt mag vanaf een uur of 8 langs komen voor taart, toast en (budget) whisky.

Als je komt laat het dan even weten (via mail) in verband met de inkopen. Voor mensen die van buiten Enschede komen en die willen blijven slapen of eten: laat het even horen en dan kan dat geregeld worden.

Ik hoop dat het een leuke avond met een mooi weerzien word, jullie zijn welkom.


Terug naar Meuk

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.