Geen blog wel vakantie

Zo, laten we alle lelijke opmerkingen meteen maar uit de weg krijgen. Het is kloteweer in Nederland en ik vlieg vanavond naar Italië. Samen met mijn bestuursmatties hang ik een weekje al mijn taken aan de wilgen. Jullie kunnen de rambam krijgen. Het is de bedoeling dat onze voorgangers deze week eventjes van ons overnemen. Maar eerlijk gezegd zal het me een rotzorg zijn als ze alles in de soep laten lopen. Want ik zit in Italië en jullie zoeken het maar uit.

Even tussendoor de volgende mededeling. Ik vind het fantastisch om te schrijven en doe dat ook graag tijdens vakanties, weekenden, conferenties of andere rare bijeenkomsten. Maar deze vakantie niet. Deze vakantie heb ik geen zin. Dus de komende week geen updates van Dinand. Dus aan alle bezoeker van deze website: sorry mam.

Dingen die ik komende week ga doen zijn onder andere: De toren van Pisa bezoeken, op het strand hangen, naar florance, chillen met onze bestuursdas. Nou ja dat soort dingen. U begrijpt het idee. Verder een heleboel foto's maken waar Albert een zelfportret van zichzelf aan het maken is.

Oh, en iets dat ik niet ga doen: zo'n leun foto maken bij de toren van pisa. Want laf.


Terug naar Dagboek van een Nar