Slaap, olympische sporten en gek doen

Welk geluid maakt het als het hoofd van de persoon die al twee weken dagen van 12-14 uur maakt op zijn toetsenbord beland? jigf;ldskjgiop[bna-. Huh?! Wat? Oh, kijk nou, ik ben een dagboek stuk aan het schrijven. Waar was ik ook alweer?

OH ja. Afgelopen dinsdag. Kring. Zoals altijd. Alex zou een studie voorbereiden. We moesten ons er op instellen dat het over twijfel ging en dat hij geen blad voor de mond zou nemen. Oh oh oh, als dat maar goed gaat. Ik was benieuwd, hoop niet dat het een avond 200 meter quasi-filosofisch argument-slingeren met hindernissen gaat worden. Daarover gesproken, ik ga ooit een petitie beginnen dat dat een officiële Olympische sport moet worden. Net als het gejureerde schoonschieten met pijl en boog.

Ehm. Ik raakte weer even afgeleid. Oh ja, was een goede kring uiteindelijk. We blijven ook bazen hoor. Werd een eerlijk gesprek over geloofstwijfel en dingen. Met, prijs de Heer, gelukkig de toezegging dat we volgende keer weer een degelijke Bijbelstudie hebben.

Goed. Genoeg wishy-washy gedaan over geloof. Ik heb zin in morgen. Laurens, een vriend van me, is soms een tikkeltje perfectionistisch en wil leren om af en toe dingen te doen die fout kunnen gaan of die spannend zijn. Het idee is als volgt: wij gaan een middag Enschede in om fouten te maken. Het programma houdt ik nog even geheim, wel zo spannend. Maar ik kan me voorstellen dat er af en toe mensen raar onze kant op zullen kijken. Verder zeg ik niets anders dan dat we de volgende dingen gaan gebruiken: hout in de vorm van een ruit, blikjes, touw, wc papier (veel!), verfspuitbussen en, gek genoeg, 2 lege eierdozen. Ok, ik zeg verder niets meer, en dit is echt waar, maar het gaat te maken hebben met aerodynamica. Nu, succes daarmee. Heb er zin in. We gaan raar doen.

Verder, morgen eindelijk weekend. Bijslapen. Hard. En gezellig doen met Daphne. Tegelijk. Hoop dat dat niet opvalt. Dingen.


Terug naar Dagboek van een Nar