Ouwelui's kring en focusdingen

Heb ik ooit gezegd dat ik bij NSE op een ouwe bazen kring zit? Daar kom ik nu van terug. We zijn namelijk geen ouwe bazen kring maar gewoon een kring met veel oude mensen. Schommelstoel oud. Pijp oud. Geraniums oud. Je overgroot schoonmoeder oud. Erg oud probeer ik dus te zeggen.

Dit werd duidelijk afgelopen kringweekend. Allereerst bleven we thuis, want iedereen moet wel in z'n eigen bed slapen, bij z'n eigen medicijnkastje in de buurt zodat we op onze eigen aangepaste wc kunnen zitten schijten. Daarnaast wilden we een niet te zwaar extern programma. Ons complete programma bestond uit één museum bezoek. Met z'n allen met de bus, gezellig, naar een museum. Daar tussen de middag onze meegebrachte lunch oppeuselen uit tupperware bakjes om vervolgens met de bus terug te gaan. Wow, woodstock! Cool! Een groot event! Een heel museum over de meest recente Twentse geschiedenis.

Vervolgens sloten we elke avond om 2230 af met een toastje en een slaapmutsje om vervolgens stipt om 2300 in bed te liggen. Alle borrels op een pannekoek nog aan toe, saaie bende.

Wat overigens geen saaie bende is dat zijn de inschrijvingen voor focus. Als ik het goed begrijp was focus dit jaar in 45 minuten volledig uitverkocht. Wordt het misschien tijd voor een grotere accomodatie? Momenteel moeten alle (dubbele) aanmeldingen met de hand geteld worden om te kijken of er nog plaatsen over zijn en het hele aanmeldsysteem ligt blijkbaar plat. Lol. Misschien tijd om NSE te vragen die aanmeld site te gaan bouwen?

Edit: in reactie op enige vragen. Ik zit op een fantastische kring en heb een leuk weekend gehad. Maar wel met museum bezoek. En koekjes. En theekransjes.


Terug naar Dagboek van een Nar