Mijn ongenuanceerde visie op wat ik ga stemmen

Mijn genuanceerde visie over wat ik ga stemmen:VVD: Partij voor de economie, ik denk dat er meer belangrijke dingen in het leven zijn dan rijke mensen nog meer geld geven.SP: Totaal onpragmatisch, lekker geld weg blijven geven, zorg dat Nederland failliet gaat!PvdA: Is voor arbeiders, maak ik mijn handen niet vuil aan. (Humpfrey, start de auto). Dat, en ik vond ze niet constructief rond de tijd dat het lenteakkoord gevormd werd. Helaas blijkt dat al lang vergeten te zijn.

Mijn genuanceerde visie over wat ik ga stemmen:

VVD: Partij voor de economie, ik denk dat er meer belangrijke dingen in het leven zijn dan rijke mensen nog meer geld geven.
SP: Totaal onpragmatisch, lekker geld weg blijven geven, zorg dat Nederland failliet gaat!
PvdA: Is voor arbeiders, maak ik mijn handen niet vuil aan. (Humpfrey, start de auto). Dat, en ik vond ze niet constructief rond de tijd dat het lenteakkoord gevormd werd. Helaas blijkt dat al lang vergeten te zijn.
PVV: Ik kan lezen, schrijven, ben in staat coherente zinnen te vormen en heb de basale intellectuele capaciteiten van een kamerplant, dus ik stem niet op de PVV.
Groenlinks: Elitaire linkse kwallen. Zeuren over plantjes en rijden in hummers. Ga in het Gooi bomen knuffelen!
Partij voor de dieren: Ik heb geen tijd gehad me in hun standpunt te verdiepen.
CDA: Zodra het cultureel democratisch appèl er uit is wat ze nu eigenlijk zijn en vinden kan ik ze misschien serieus nemen.
CU: Ik ben een saaie, brave, christelijke pinda die niets van politiek weet en dus stem ik in blind vertrouwen op de Christen Unie.

Voor een meer genuanceerd verhaal dat ook aardig mijn mening weergeeft http://antoniefountain.tumblr.com/post/30716938328/ik-was-begonnen-een-h...


Terug naar Meuk