Kick-In openingsfestival, niets nieuws onder de zon

Zometeen begint de kick-in weer, de introductie van de Universiteit Twente. Nu ik al zo'n 5 jaar mee ga denk ik dat ik de gang van zaken vandaag wel aardig kan voorspellen. Er is niets nieuws onder de zon. Allereerst zorgen we er voor dat we stipt 1030 klaar staan met ons kraampje. Om er vervolgens achter te komen dat het om eerstejaars studenten gaan die dus allemaal rond een uur of 12 nog aan komen zetten.

Zometeen begint de kick-in weer, de introductie van de Universiteit Twente. Nu ik al zo'n 5 jaar mee ga denk ik dat ik de gang van zaken vandaag wel aardig kan voorspellen. Er is niets nieuws onder de zon.

Allereerst zorgen we er voor dat we stipt 1030 klaar staan met ons kraampje. Om er vervolgens achter te komen dat het om eerstejaars studenten gaan die dus allemaal rond een uur of 12 nog aan komen zetten.

Dan maar een praatje maken met de andere christelijke verenigingen. Bij de RSK is dat altijd gezellig, in ruil voor een lollie krijg ik daar een hamburger. Het lolly concept van NSE en het hamburger concept van de RSK is immers al zo'n 500 jaar ongewijzigd. Maar dat geeft niet, dat weten eerstejaars niet. Vervolgens naar Alpha, waar ik weggestuurd wordt omdat ik een rood shirt aan heb en ze bang zijn dat eerstejaars op basis van de velste kleuren hun vereniging kiezen. Ook een standaard gebeurtenis.

Vervolgens komen in 10 minuten alle eerstejaars voorbij, die niet minder aandacht kunnen hebben voor het activisme op de UT en meteen lekker doorlopen naar de cabaret tent. Voor goedkoop vermaak van slechte cabaretiers. Tip, voor goed cabaret bezoek de voorstelling die contramime ergens in deze periode geeft, die zijn altijd erg leuk.

En dan is de intro markt afgelopen. Hebben wij nog zo'n 2000 flyers over, want 2500 bleek wel een lichte overschatting. En gaan we allemaal weer naar huis.


Terug naar Dagboek van een Nar

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.