khayelitsha
ukulele
joker
gentleman
blue-monster

Overlast

Hoe heerlijk is het om in de lente weer de vogels te horen kwetteren.

Overlast

Terug naar Getekend

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

0fa6e92c0f86c2b5

Dodenherdenking

In het kader van dodenherdenking wil ik graag een moment stilte vragen. Speciaal herdenkende alle films, franchises en goede idee├źn die gesneuveld zijn in de eeuwige strijd. Over de entertainment industrie gesproken, thepiratebay is geblokkeerd in Engeland. Dezelfde thepiratebay die een gratis nummer op nummer 1 gebracht heeft in Engeland. Een nummer dat met "normaal uitgegeven muziek" vergelijkbare opbrengsten binnenhaalde. Dit gerechtelijk bevel is domweg concurrentievervalsing. Ik sta op het punt om principieel weer te gaan beginnen met downloaden.