Dodenherdenking

In het kader van dodenherdenking wil ik graag een moment stilte vragen. Speciaal herdenkende alle films, franchises en goede ideeën die gesneuveld zijn in de eeuwige strijd. Over de entertainment industrie gesproken, thepiratebay is geblokkeerd in Engeland. Dezelfde thepiratebay die een gratis nummer op nummer 1 gebracht heeft in Engeland. Een nummer dat met "normaal uitgegeven muziek" vergelijkbare opbrengsten binnenhaalde. Dit gerechtelijk bevel is domweg concurrentievervalsing. Ik sta op het punt om principieel weer te gaan beginnen met downloaden.

Dodenherdenking

In het kader van dodenherdenking wil ik graag een moment stilte vragen. Speciaal herdenkende alle films, franchises en goede ideeën die gesneuveld zijn in de eeuwige strijd.

Over de entertainment industrie gesproken, thepiratebay is geblokkeerd in Engeland. Dezelfde thepiratebay die een gratis nummer op nummer 1 gebracht heeft in Engeland. Een nummer dat met "normaal uitgegeven muziek" vergelijkbare opbrengsten binnenhaalde. Dit gerechtelijk bevel is domweg concurrentievervalsing. Ik sta op het punt om principieel weer te gaan beginnen met downloaden.

Zie: http://thepiratebay.se/blog/212
Of voor ziggo/xs4all abbonees (want ook in Nederland hebben wij internetcensuur, afgedwongen door een corrupte lobbiegroep genaamd brein): http://thepiratebay.se/blog/212.proxy.piratenpartij.nl

Of voor een andere eenzijdige kijk op dit verhaal (hee wat grappig, dit wordt niet gecensureerd) http://www.anti-piracy.nl/nieuws.php?id=259

Wat zijn jullie reacties hierop?


Terug naar Getekend