Klunzigheid op kringavond

De eerste kringavond van dit jaar komt er weer aan. Spannend. Uberhaubt, het leren kennen van nieuwe mensen, eerstejaars verwelkomen op het kringhuis en dergelijke. Maar dit keer is het nog spannender aangezien ik nestor ben. Dat is geen ziekte, hoewel het wel zo klinkt. Nope, het betekend dat ik een aantal kringleiders mag coachen en samen met hen een deel van het kringenwerk bij NSE draaiende houden. Dat moet wel fout gaan. Kortom, word lachen, vanavond die kant op, zal na afloop even noteren hoe het gegaan is.

De eerste kringavond van dit jaar komt er weer aan. Spannend. Uberhaubt, het leren kennen van nieuwe mensen, eerstejaars verwelkomen op het kringhuis en dergelijke. Maar dit keer is het nog spannender aangezien ik nestor ben. Dat is geen ziekte, hoewel het wel zo klinkt. Nope, het betekend dat ik een aantal kringleiders mag coachen en samen met hen een deel van het kringenwerk bij NSE draaiende houden.

Dat moet wel fout gaan.

Kortom, word lachen, vanavond die kant op, zal na afloop even noteren hoe het gegaan is.

En inderdaad. Was hoogst vermakelijk. Heel kort samengevat was het een hoogst gezellige avond. Waarop ik geen idee had waar ik mee bezig was daar ik te druk was met het bedenken wat ik ook weer geacht werd te doen. Aan het eind van de avond, toen ik ongeveer door had wat ongeveer mijn taak voor die avond geweest zou zijn was men al druk bezig met inpakken danwel een naborrel.

Samengevat: voor volgende week niet mijn aantekeningen vergeten en van te voren bedenken wat ik ongeveer ga doen. Ironisch, nu heb ik jaren gedaan alsof alle nestoren klunzen zijn, ben ik er zelf één is het bijna net zo erg. Het lijkt wel of onhandigheid een automatisch bij de taak te krijgen vaardigheid is.


Terug naar Dagboek van een Nar