ukulele
IMG_20211101_112822865
rotterdam
rugged
gentleman

Iemand nog vragen?

Kringleidersstartdag. Een dag waarop alle kringleiders van Navigators Enschede gezamenlijk het seizoen beginnen. Een dag waarop iedereen die belangrijk is, of doet, bij elkaar zit om, van het beste voedsel voorzien, te spreken over dienstbaarheid en een open houding. Die open houding lukte overigens wel, my my wat was het eten goed. Hadden speciaal twee koks ingevlogen om de hele dag van eten te voorzien. Eh, over de rest van de dag.

Kringleidersstartdag. Een dag waarop alle kringleiders van Navigators Enschede gezamenlijk het seizoen beginnen. Een dag waarop iedereen die belangrijk is, of doet, bij elkaar zit om, van het beste voedsel voorzien, te spreken over dienstbaarheid en een open houding. Die open houding lukte overigens wel, my my wat was het eten goed. Hadden speciaal twee koks ingevlogen om de hele dag van eten te voorzien.

Eh, over de rest van de dag.

Ja, was een mooi begin van het kringjaar. één van de dingen die toch wel terug kwam was het hebben van een open en lerende houding. Dat het belangrijk is om niet te makkelijk iets naast je neer te leggen, want "dat weet ik al wel", maar om je af te vragen hoe iets je opnieuw kan raken. Snap wel dat dat niet helemaal overkwam, een aantal mensen die normaal vol verve doen alsof ze alles zo'n beetje wel weten die het dan gaan hebben over een lerende houding. "Dus het is heel belangrijk om ook als leiders in het kringenwerk een lerende houding te hebben. Iemand nog vragen?".

Oh, en ik schijn binnenkort al weer jarig te zijn. En aangezien mijn huisgenoten en ik toch nog een feestje op de planning hadden staan ga ik dit jaar maar eens uitpakken met mijn verjaardag denk ik. Daarover later meer.


Terug naar Dagboek van een Nar

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Wat een dag, wat een leven

Alles loopt fout! Ik moet hoognodig aan het werk, maar er komen telkens andere dingen door heen. Als voorbeeld. Over enkele weken begint het kringen bij de Navigators ook weer. Helaas komen we nog 1 kringleider te kort. Gelukkig was er nog een mogelijke kandidaat en dus vroeg Hannah om even langs te komen voor een babbeltje. Whoehoe, geestelijk avontuur! Ah, shit, dan kan ik niet aan het werk.