Wat een dag, wat een leven

Alles loopt fout! Ik moet hoognodig aan het werk, maar er komen telkens andere dingen door heen. Als voorbeeld. Over enkele weken begint het kringen bij de Navigators ook weer. Helaas komen we nog 1 kringleider te kort. Gelukkig was er nog een mogelijke kandidaat en dus vroeg Hannah om even langs te komen voor een babbeltje. Whoehoe, geestelijk avontuur! Ah, shit, dan kan ik niet aan het werk.

Alles loopt fout! Ik moet hoognodig aan het werk, maar er komen telkens andere dingen door heen.

Als voorbeeld. Over enkele weken begint het kringen bij de Navigators ook weer. Helaas komen we nog 1 kringleider te kort. Gelukkig was er nog een mogelijke kandidaat en dus vroeg Hannah om even langs te komen voor een babbeltje. Whoehoe, geestelijk avontuur! Ah, shit, dan kan ik niet aan het werk.

Dat gehad hebbende naar huis gesprint om daar vlug aan het werk te gaan. Computers stonden aan, websites waren opgestart, de processor ronkte (bij wijze van spreken dan, niet echt natuurlijk, dat zou geen goed teken zijn). Ik was bijna bezig, en ... Bouke Pieter zijn vrijgezellenfeest. Whoehoe, iemand ontvoeren en daarna met 8 jongens door het bos rennen terwijl we met verfgeweren op elkaar schieten. Ongetemd! Ruig! Woest aantrekkelijk! Littekens gegarandeerd! Maar ... Ah, shit, kan weer niet aan het werk. Nou, dan vanavond maar.

Om een lang verhaal kort te maken. Uiteindelijk eindigde mijn dag op de oude markt in Enschede, bij een concert van Van Velzen alwaar Alex en ik gezamenlijk los gingen en onze uiterste best deden om zo nonchalant-stoer mogelijk over te komen. Leek nergens op.

Alles liep fout vandaag. Had zo graag gewerkt, maar een beter leven bleef maar aandringen. Geloof, vrienden, genieten. Hoogst irritant!

Wat een dag.


Terug naar Dagboek van een Nar